liga sleed racing
Re: liga sleed racing
Už jsem ti psal na icq že mi do toho nemáš mluvit.Knedlik píše:Ne! Vindoue ty si vypald! Anorejite! 2krát už hrál
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale vůči ostatním to nebude fér. On bude hrát na víc proher a ostatní jen na dvě?Anorijet píše:Už jsem ti psal na icq že mi do toho nemáš mluvit.Knedlik píše:Ne! Vindoue ty si vypald! Anorejite! 2krát už hrál

On je aktivní. Ty si dej pozor aby nikdo nenahradil tebe.Knedlik píše:ale vůči ostatním to nebude fér. On bude hrát na víc proher a ostatní jen na dvě?Anorijet píše:Už jsem ti psal na icq že mi do toho nemáš mluvit.Knedlik píše:Ne! Vindoue ty si vypald! Anorejite! 2krát už hrál

-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by mi někdo napsat do SZ o co jde?Knedlik píše:ale vůči ostatním to nebude fér. On bude hrát na víc proher a ostatní jen na dvě?Anorijet píše:Už jsem ti psal na icq že mi do toho nemáš mluvit.Knedlik píše:Ne! Vindoue ty si vypald! Anorejite! 2krát už hrál
Nějak se mi to nezdá...
Vše v pořádku jen jeden z hráčů odstoupil a já se rozhod ho zamněnit za aktivního. Jenže druhý hráč se mi už od skupin plete do play off až se v tom sám neviznám.
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeš si ale dělat co chceš a ještě druhým vyhrožovatAnorijet píše:Vše v pořádku jen jeden z hráčů odstoupil a já se rozhod ho zamněnit za aktivního. Jenže druhý hráč se mi už od skupin plete do play off až se v tom sám neviznám.
Já jim nevyhrožuji jen jim řikám že se mi do toho nemaj plíst že se v tom pak nedokážu orentovat.
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Za tvýho kamaráda, kterej ale vypadl, protože 2x prohrál...Anorijet píše:Vše v pořádku jen jeden z hráčů odstoupil a já se rozhod ho zamněnit za aktivního.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
On totiž Vindou 2krát prohrál a Anorejit chce,aby hrál ještě za trottiho11 který sám odstoupil. Nic proti Vindouovi!