jednou mi zase v hlavě zablikala žárovečka

Co takhle udělat téma o fotkách?
Mnoho lidí rádo fotí, proto sem dávám toto téma, do kterého můžete vkládat své fotky

Pokud jich je více, vytvořte si album třeba na galerie.cz a uložte si tam fotky, zde potom dejte jen odkaz na album

Já jsem třeba amatérka/pokročilá fotografka. Fotím digitální zrcadlovkou FujiFilm Finepix S8000, ale moc bych si přála mistrovský Canon Eos 500D. Zatím fotím různé věci, ale nejraději fotím zvířátka, proto vám sem teď dám odkaz na album s fotkami z koňských skokových závodů

Mám přes 1000 dalších fotek, které bych sem mohla dát... z časových důvodů se je sem pokusím dát v brzké době

Malá cena Ostravy 2010: http://wissie.galerie.cz/4637287-mala-cena-ostravy-2010
Pravidla tohoto témata:
! Platí zde pravidla fóra (webu) !
! Můžete sem vkládat fotku, nebo odkaz na fotky, které jste fotili pouze vy (jinak by došlo k porušení zákona) !
! Nesmíte se vydávat za někoho jiného (za autora dané fotky, či albumu) !
! Nevkládejte sem fotky (nebo odkazy na album fotek), na kterých jste Vy - nejsme přece seznamka !
! Tuším, že se lidé nesmí fotit bez jejich dovolení. Pokud víte, že Vám člověk, kterého fotíte NEDOVOLIL fotit ho, nebo zveřejnit tuto fotku na internetu, NEDÁVEJTE JI SEM! Taktéž může dojít k porušení zákona o ochraňování osobních dat! !
Hodně štěstí a zdaru do focení přeje Tér