PosluChubbop píše:Pod 4 to nemůže jít... pokud ano, pošli fotku... tohle ti nevěřím
Věříte / Nevěříte
Re: Věříte / Nevěříte
tak to ti nevěřim ani za nic to totiž nejdeFox16 píše:Ja to mel pod 4 sekundy

já měl 5:86 
-
Šaman
- Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:
jestli tomu nevěříte, tak věřte mě, jak jsem psal, že Tailorovi nevěřte ani Dobrý denFox16 píše:Ja to mel pod 4 sekundy
Mimochodem, můj rekord je 18:36
No já asi odteď "nebudu nevěřit" jen TailoroviŠaman píše: Mimochodem, můj rekord je 18:36
Jinak...věříte, že mám 74 pinů?
-
Šaman
- Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:
Já si ale nedělám srandu, fakt 18:36Miseso píše:No já asi odteď "nebudu nevěřit" jen TailoroviŠaman píše: Mimochodem, můj rekord je 18:36![]()
Zkoušel jsem co nejhorší výsledek (snažil jsem se neprojít testem)... Po minutě mi to řeklo, že jsem úkol nesplnil. Terč se netrefit nedá. Jinak všechny ostatní lze neudělat. A potom mne to tam pustilo asi jenom proto, že už jsem ho jednou udělal...Šaman píše:Mimochodem, můj rekord je 18:36

Teďka jsem to udělal za 5:69
Věříte?
Hmm a nepřemýšlel tvůj tučňák třeba nad tím, že by zhubnul? Nebo cvičil? Nechci ho urazit, ale měl by se sebou něco dělat, protože čas 18:36 není úplně nejrychlejšíŠaman píše: Já si ale nedělám srandu, fakt 18:36
Wow! Věřím! To jsi teda borec (a nejen jitsu)Myslik píše: Teďka jsem to udělal za 5:69Věříte?