Tak to můžeš oslavit tamiglus0 píše:Přišel bych ale mám mojí oslavu desátých narozek![]()

Tak to můžeš oslavit tamiglus0 píše:Přišel bych ale mám mojí oslavu desátých narozek![]()
Anorijet píše:Šamane, šlo by, aby mně registroval Nifus a já pak přišel v 12:45? Já mám totiž turnaj. Šlo by to? Pls.
A kdy tam vyrazí - ( čas ) a jestli tam dorazí v 12:45 přemyšlel jsi o tom ?Ccdn píše:Ale turnaj je psanej až od 12:45 takže bys to mohl stihnout. To registrace je od 12:00-12:45.
Hele Joshi, nevím proč tady řešíš věci za Šamana, až budeš pořádat nějakej turnaj tak si můžeš kecat co chceš, pokud to Anorijet nestihne tak jeho problém, pokud jo tak může hrát ale musí to stihnout takže to je jeho věc, to je to samí jako kdybych řekl že tam nepůjdu, ale je to moje věc co budu dělat takže se prosím do Anorijeta "nemontuj".Josh Blue111 píše:A kdy tam vyrazí - ( čas ) a jestli tam dorazí v 12:45 přemyšlel jsi o tom ?Ccdn píše:Ale turnaj je psanej až od 12:45 takže bys to mohl stihnout. To registrace je od 12:00-12:45.