ale prosimtě jen 1 zápas... musejí přeci někdy prohrát a teď se to stalo..Kory píše:Španělsko je u mě po zápase se Švýčarskem odepsáno
MS ve footballe
Re: MS ve footballe

2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
Myslel jsem tím to, že jsem prostě Slovesnký fotbal nikdy neměl rád a proto jim ani nebudu nikde fandit, proti Slovensku nic nemám, jediný hráč který je tam u mě oblíbený je Juraj Kuckajanka24 píše:No, samozrejme, trochu im fandím, no...
Inak Myslik, čo si tým myslel?
Neřikej že fandíš Spartě.Myslik píše:Myslel jsem tím to, že jsem prostě Slovesnký fotbal nikdy neměl rád a proto jim ani nebudu nikde fandit, proti Slovensku nic nemám, jediný hráč který je tam u mě oblíbený je Juraj Kuckajanka24 píše:No, samozrejme, trochu im fandím, no...
A máš něco proti?Anorijet píše:Neřikej že fandíš Spartě.Myslik píše:Myslel jsem tím to, že jsem prostě Slovesnký fotbal nikdy neměl rád a proto jim ani nebudu nikde fandit, proti Slovensku nic nemám, jediný hráč který je tam u mě oblíbený je Juraj Kuckajanka24 píše:No, samozrejme, trochu im fandím, no...
- Lilly49221
- Wood Rank 1

- Kontaktovat uživatele:
Nie ked naprší sa uschne ale až bude v Afrike snežiť môže Slovensko vyhrať
Slovensku fandím len preto lebo nikomu inému fandiť nemôžem,nikoho iného vo futbale nepoznám,futbal ma vôbec nezaujíma a je mi úplne jedno kto vyhrá...
Slovensku fandím len preto lebo nikomu inému fandiť nemôžem,nikoho iného vo futbale nepoznám,futbal ma vôbec nezaujíma a je mi úplne jedno kto vyhrá...
Tepličák má pravdu! Já ten zápas viděl. Španělsko dostalo takovej divnej gól po protiútoku.Teplicak píše:ale prosimtě jen 1 zápas... musejí přeci někdy prohrát a teď se to stalo..Kory píše:Španělsko je u mě po zápase se Švýčarskem odepsáno
Se podívejte na Francii O_o

2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
Zase pravda.Teplicak píše:Se podívejte na Francii O_o![]()