Cena starých mincí
Re: Cena starých mincí
No však, aj ja som ich mala veľa, jak sme stavali dom a niečo kopali tak tam ich bolo plno... ale myslím, že nemali nejakú extra hodnotu
...

-
- Wood Rank 0
Prababička je taky asi před devadesáti lety zakopala, my jsme je vykopali, očistili a zase je tam nechalijanka24 píše:No však, aj ja som ich mala veľa, jak sme stavali dom a niečo kopali tak tam ich bolo plno... ale myslím, že nemali nejakú extra hodnotu...

Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
ale za sto rokov tu nebudeš ani tyterullinka píše:Prababička je taky asi před devadesáti lety zakopala, my jsme je vykopali, očistili a zase je tam nechalijanka24 píše:No však, aj ja som ich mala veľa, jak sme stavali dom a niečo kopali tak tam ich bolo plno... ale myslím, že nemali nejakú extra hodnotu...
Za sto let budou cennější, než teď.
ked si nahodou bude písať záveť, nezabudni tam napísať toto: "A svému milovanému vnoučkovi ponechávám mince, ktoré jsou pod tímto domem."

-
- Wood Rank 0
Co ty víš, možná budu nejstarší žena světaSamko píše:ale za sto rokov tu nebudeš ani tyterullinka píše:Prababička je taky asi před devadesáti lety zakopala, my jsme je vykopali, očistili a zase je tam nechalijanka24 píše:No však, aj ja som ich mala veľa, jak sme stavali dom a niečo kopali tak tam ich bolo plno... ale myslím, že nemali nejakú extra hodnotu...
Za sto let budou cennější, než teď.
ked si nahodou bude písať záveť, nezabudni tam napísať toto: "A svému milovanému vnoučkovi ponechávám mince, ktoré jsou pod tímto domem."![]()

Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
Môj brat naŠiel mincu z roku 1703 máme ju doma 

Ahojte na cp se jmenuji Ocean725 a jsem member ještě na měsíc kdo chce dám si vás do kámošů
-
- Moderátor
Také máme doma nějaké staré mince, ale nevím z jakého jsou roku. Jinak o těch cenách nic nevím 

-
- Wood Rank 0
ja mam nejakou tu starou minci a deda nasel nejaky na pude nasel africkou stovku kovovou potom este naky ale ty si nepamatuju