Photoshop
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Photoshop
Sorry al já myslim že se tu bavíme o tom jak se má ořezávat ne jak má bejt co rychlí.
Jestli ma nekdo stranku odkud Photoshop muzu stahnout,napiste mi ji do SZ (soukreme zpravy) dekuji vepred.
napišu sem...ajo33766 píše:Jestli ma nekdo stranku odkud Photoshop muzu stahnout,napiste mi ji do SZ (soukreme zpravy) dekuji vepred.
www.google.cz
Kdyz si ty neco stahoval,tak sem ti napsal primy odkaz kde se ti to uz stahuje,vidim ze i ty si si dal tu ochotu najit,dekuji...Blooman píše:napišu sem...ajo33766 píše:Jestli ma nekdo stranku odkud Photoshop muzu stahnout,napiste mi ji do SZ (soukreme zpravy) dekuji vepred.
http://www.google.cz
Toto je fórum o cp ne o warezu.ajo33766 píše:Kdyz si ty neco stahoval,tak sem ti napsal primy odkaz kde se ti to uz stahuje,vidim ze i ty si si dal tu ochotu najit,dekuji...
Lisured podle vzoru pán
mě to tak hrozně rozčiluje protože nevím jak mám na notobooku vyfotit stránku už jsem skusil všachno (prosím hlavně ne rady jako zmáčkni to a to už jsem to skusil taky jestli máte někdo taky tento problém tak řekněte)
Jestli myslíš webovou stránku a máš firefox, nainstaluj si tento doplněk:karelXXX píše:mě to tak hrozně rozčiluje protože nevím jak mám na notobooku vyfotit stránku už jsem skusil všachno (prosím hlavně ne rady jako zmáčkni to a to už jsem to skusil taky jestli máte někdo taky tento problém tak řekněte)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1146/
Lisured podle vzoru pán
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
To nemá nic společného s Photoshopem.karelXXX píše:mě to tak hrozně rozčiluje protože nevím jak mám na notobooku vyfotit stránku už jsem skusil všachno (prosím hlavně ne rady jako zmáčkni to a to už jsem to skusil taky jestli máte někdo taky tento problém tak řekněte)
A už před rokem jsem ti posílal odkaz na prográmek, kterej umí fotit obrazovku
jo tak to jsem skoušel a když to otevřiu tak se oběvej diagnostické zprávy a tem je C:\Users\názav mého počítače\Deskotop\screenshots.zip: Neočekávaný konec archivuŠaman píše:To nemá nic společného s Photoshopem.karelXXX píše:mě to tak hrozně rozčiluje protože nevím jak mám na notobooku vyfotit stránku už jsem skusil všachno (prosím hlavně ne rady jako zmáčkni to a to už jsem to skusil taky jestli máte někdo taky tento problém tak řekněte)
A už před rokem jsem ti posílal odkaz na prográmek, kterej umí fotit obrazovku
a když otevřu tan soubor tak se zprávy otevřou zase a jsou tam dvě ta první má stjnej začátek jako ta předešlá ale na konci je Archiv má bedto nezámý formát nebo je poškozen
a ta druhá tam má napsaný
Nelze spustit soubor ''C:\Users\tentokrá to jméno napsaný tiskacím a ne celý a na konci je ~1\app Data\Local\ Temp\Rar$EX00.852\ScreenShots.exe''
tak jako nevím co se děje ???
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
tak si stahni treba photoscape tam taky muzes fotit obrazovku nastavis si bud cele okno nebo cast okna atd...