MS ve footballe
Re: MS ve footballe
Mne je jedno či ste slovák alebo čech a nechápem prečo by som vás urážal
Ahojte na cp se jmenuji Ocean725 a jsem member ještě na měsíc kdo chce dám si vás do kámošů
Je úbohosť súdiť človeka podľa väčšiny.. Ako sa správajú Slováci k Čechom? To nikto nemôže povedať. Človek je jednotlivec a sam si vyberá, čo bude robiť. Jak som si to celé prečítal len krútim hlavou..
Nech nejsom OT : Zápas sa Itáliou ma dosť potešil! Mali sme dosť šťastia, ale šťastie patri ku každému športu. Som fakt zvedavý na zajtrajší zápas s Holandskom!
Nech nejsom OT : Zápas sa Itáliou ma dosť potešil! Mali sme dosť šťastia, ale šťastie patri ku každému športu. Som fakt zvedavý na zajtrajší zápas s Holandskom!
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Peace =)
Presne tak, mimochodom dúfam, že ste pochopili, že ten môj koment bol vtipomKory píše:Je úbohosť súdiť človeka podľa väčšiny.. Ako sa správajú Slováci k Čechom? To nikto nemôže povedať. Človek je jednotlivec a sam si vyberá, čo bude robiť. Jak som si to celé prečítal len krútim hlavou..

Ještě k tomu Slováci dali gól z offsidu. A jak jsem ještě zjistil tak i gól dostali, jenže kvůli offsidu který nebyl (viděl jsem opakovaný záběr u obojího.) nakonec neplatil. To tedy znamená že zápas mněl skončit 3:2 pro Italy!!!!!!!!!!!!!!
Doufám že se ten gol anglii nebude počítat...
Deuschland!!!!!!
Deuschland!!!!!!
Proč fandíš Němcům?Blooman píše:Doufám že se ten gol anglii nebude počítat...
Deuschland!!!!!!

-
- Wood Rank 0
to aj ja som zvedavy na zajtrajsi zapas a to futbal nemam moc v laske jak tu pisemKory píše:Je úbohosť súdiť človeka podľa väčšiny.. Ako sa správajú Slováci k Čechom? To nikto nemôže povedať. Človek je jednotlivec a sam si vyberá, čo bude robiť. Jak som si to celé prečítal len krútim hlavou..

TOTO MASERATI ČO TU VIDÍTE SOM FOTIL JA
Nemci 4:1 Anglie,pekny zapas a treti kol,oci mam vyplestene do ted,nahral na kridlo rozbehl se naznacil kop,prihral a goooool!! Nadhera,bylo na co koukat
Nevim jak je to s golem co dali Italy ale dle toho co sem viděl to offside byl. A gól co jsme dali my z offsidu nebyl. Když spracoval loptu byl za obrancem asi o pár cm a pak vystŕelil zhurba z úrovně obrancu.Anorijet píše:Ještě k tomu Slováci dali gól z offsidu. A jak jsem ještě zjistil tak i gól dostali, jenže kvůli offsidu který nebyl (viděl jsem opakovaný záběr u obojího.) nakonec neplatil. To tedy znamená že zápas mněl skončit 3:2 pro Italy!!!!!!!!!!!!!!
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Peace =)
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele: