(ne kazdemu se chce jit do Prahy nekde schvoat krabicku

I ostatni se pridejte k pochvale,a napiste proc by ste chteli tenhle web pochvalit!
TENHLE WEB SI ZASLUHUJE POCHVALUUUU I JEJI ADMINI A MODERATORY SI JI ZASLOUZI!
Tohle byla pochvala,ktera byla odeme,a chtel sem aby byla zverejnena.(tim myslim konkretne odeme...)Hellwet159 píše:preco si tiez zalozil podobnu temu ked ja som tuto temu zalozil davnejsie?a este za cas stareho webu
jaj ze si len chcel ty napisat a nie do druhj temy?ajo33766 píše:Tohle byla pochvala,ktera byla odeme,a chtel sem aby byla zverejnena.(tim myslim konkretne odeme...)Hellwet159 píše:preco si tiez zalozil podobnu temu ked ja som tuto temu zalozil davnejsie?a este za cas stareho webu
Já mu taky dávám velkou pochvalu. Taky si čtu přeložené knížky z knihovny, překlady komiksů atd. Mě se tento web hodně líbí.Honza009 píše:Web pochvaluji skoro za všechno je výborný hlavně taky chválím za překlady comiksů,videí-fire ninja a water ninja a za překlad knihovny když nemám co dělat du si číst.Tento web je skvělý a mám ho moc rád chtěl bych poděkovat lidem kteří tento web delali protože tento web je skvělý a mám ho moc rád a děkuji lidem jako jsou:Šaman,Chovy,Chubob,Delold,Ccdn,Knedlik,fsf333,Lisured a také nesmíme zapomenou na Wizardyho vudce e-shopu.
Tento web je skvělý zaslouží si velikou pochvalu.![]()
![]()
![]()