Banned býva v Bratislave (myslím), ja (NIELEN JA) v Košiciach, skús si nájsť nejakú mapu Slovenska a pohľadať to, prečo mi je jedno, ak by Banned ukryl nejaký UNLOCK kód v Bratislave...
My pôjdeme tak, maximálne do Tatier...
Ale inak je to pekný nápad, no, aspoň pre vás, máte to isté, že vám ešte budú pribúdať miesta na hľadanie...
Nešlo by mi ani tak o odmenu, ale o zábavu, zrovna dnes sme hrali takú podobnú hru s kamarátkou...
janka24 píše:Banned býva v Bratislave (myslím), ja (NIELEN JA) v Košiciach, skús si nájsť nejakú mapu Slovenska a pohľadať to, prečo mi je jedno, ak by Banned ukryl nejaký UNLOCK kód v Bratislave...
Ale inak je to pekný nápad, no, aspoň pre vás, máte to isté, že vám ešte budú pribúdať miesta na hľadanie...
Nešlo by mi ani tak o odmenu, ale o zábavu, zrovna dnes sme hrali takú podobnú hru s kamarátkou...
janka24 píše:Banned býva v Bratislave (myslím), ja (NIELEN JA) v Košiciach, skús si nájsť nejakú mapu Slovenska a pohľadať to, prečo mi je jedno, ak by Banned ukryl nejaký UNLOCK kód v Bratislave...
No Šaman bude cestovat asi po celý republice
Áno, po České republice (Ale mohol by prísť aj tu do Košíc, čo sa nestane... )
No Šaman bude cestovat asi po celý republice
Áno, po České republice (Ale mohol by prísť aj tu do Košíc, čo sa nestane... )
BaNned může zase cestovat po Slovensku... a nwm kdo z adminů je ještě slovák
Ja byvam v Banskebystrickem okrese,cize v strede Slovenska priblizne,ja bych to i ukryl nekde tam...
A jestli to BaNeD skova v bratislave,tak tam kvuli tomu nepujde...Pak me mrzi i ty turnaje v kartach,kdyz je neposilate na Slovensko,tak by si je sel koupit na turnaj,ale to bych musel jit do CR a tak,a na slovensku to asi nebudu protoze tolik lidi zo slovenska tu neni