Moje príbehy
Re: Moje príbehy
Ja som to neurobil. Ak si to aj Lilly myslí, ja si s ňou potom pokecám.
toho chudaka nechajte... a prosim tych co "skritizovali moje namety" aby to vymazali.. myslim, ze zrusim ucet, aby ste mi nepisali "mile" spravy...
Toto by napisal presne Zebryan na svoju obranu,pretoze stych komentarov si arogantny tak by si sa takto nezastaval...clock-e píše:toho chudaka nechajte... a prosim tych co "skritizovali moje namety" aby to vymazali.. myslim, ze zrusim ucet, aby ste mi nepisali "mile" spravy...
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Zebyrian píše:Ja som to neurobil. Ak si to aj Lilly myslí, ja si s ňou potom pokecám.
Předvádíš tu z jedné IP vrchol trapnosti a psal jsem, že zbytek do SZ!!!clock-e píše:toho chudaka nechajte... a prosim tych co "skritizovali moje namety" aby to vymazali.. myslim, ze zrusim ucet, aby ste mi nepisali "mile" spravy...
BAN jde stejně za oběma.
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Uff... tak čo sa tu stalo? Ja si to so Zebyrian už vybavím...
Ma ban tak asi neLilly49221 píše:Uff... tak čo sa tu stalo? Ja si to so Zebyrian už vybavím...
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho poznám...ako písal-som jeho na kamarátka... (Asi... ) Neverila by som že by to urobil no ved počkaj Zebyrian.....ajo33766 píše:Ma ban tak asi neLilly49221 píše:Uff... tak čo sa tu stalo? Ja si to so Zebyrian už vybavím...
Ludia sa niekedy prejavia casto,a niekedy su to "falosny" priatelia,a robia veci ktore by si donich nepovedala,a ked ma šaman dukazi tak asi sou spolahlive...Lilly49221 píše:Ja ho poznám...ako písal-som jeho na kamarátka... (Asi... ) Neverila by som že by to urobil no ved počkaj Zebyrian.....ajo33766 píše:Ma ban tak asi neLilly49221 píše:Uff... tak čo sa tu stalo? Ja si to so Zebyrian už vybavím...
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Ja tomu stále neverím....ajo33766 píše:Ludia sa niekedy prejavia casto,a niekedy su to "falosny" priatelia,a robia veci ktore by si donich nepovedala,a ked ma šaman dukazi tak asi sou spolahlive...Lilly49221 píše:
Ja ho poznám...ako písal-som jeho na kamarátka... (Asi... ) Neverila by som že by to urobil no ved počkaj Zebyrian.....
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Odbočujeme od témy... prosím adminov alebo moderátorov aby zbytočné príspevky vymazali