ale veď oni nemusia mať prístup do všetkých častí webugugliar píše:Zase tu su aj trainery a to sa im moc pacit nebude.
jj, všechno by se nemuseli dozvědětSamko píše:ale veď oni nemusia mať prístup do všetkých častí webugugliar píše:Zase tu su aj trainery a to sa im moc pacit nebude.
už kdysi když jsem o vlajku psal já, mi odepsali úplně stejně!Spolupráce webu s cp.com
No k tomuhle mi napsali jen že ten návrh předají dál a snad to fakt udělá ten co odpovídal. Pochybuju ale že se tenhle můj návrh vůbec dostane někam dál![]()
Ale rozhodně by mohli věnovat trochu pozornosti našemu webu. Děláme jim reklamu zadarmo a ještě z nás mají zisky nějaké (eshop a šamanovy nákupy)
Vis ale mozna vsichni slovaci a cesi co hraj nepoznaj tenhle web,to nas zase vede ktomu,ze nas tedy je mozna i 1 tisic lidi co hraj,clubpenguin a sou z ceska nebo slovenska.ozmik1 píše:Podle mě bychom jim měli poslat kolik českých a slovenských Tučňáků chodí k nim kolik jich má registraci zde a o kolika tučňácích víme ne? třeba to s nima pohne