PosluChubbop píše:Pod 4 to nemůže jít... pokud ano, pošli fotku... tohle ti nevěřím

PosluChubbop píše:Pod 4 to nemůže jít... pokud ano, pošli fotku... tohle ti nevěřím
tak to ti nevěřim ani za nic to totiž nejdeFox16 píše:Ja to mel pod 4 sekundy
jestli tomu nevěříte, tak věřte mě, jak jsem psal, že Tailorovi nevěřte ani Dobrý denFox16 píše:Ja to mel pod 4 sekundy
No já asi odteď "nebudu nevěřit" jen TailoroviŠaman píše: Mimochodem, můj rekord je 18:36
Já si ale nedělám srandu, fakt 18:36Miseso píše:No já asi odteď "nebudu nevěřit" jen TailoroviŠaman píše: Mimochodem, můj rekord je 18:36![]()
Zkoušel jsem co nejhorší výsledek (snažil jsem se neprojít testem)... Po minutě mi to řeklo, že jsem úkol nesplnil. Terč se netrefit nedá. Jinak všechny ostatní lze neudělat. A potom mne to tam pustilo asi jenom proto, že už jsem ho jednou udělal...Šaman píše:Mimochodem, můj rekord je 18:36
Hmm a nepřemýšlel tvůj tučňák třeba nad tím, že by zhubnul? Nebo cvičil? Nechci ho urazit, ale měl by se sebou něco dělat, protože čas 18:36 není úplně nejrychlejšíŠaman píše: Já si ale nedělám srandu, fakt 18:36
Wow! Věřím! To jsi teda borec (a nejen jitsu)Myslik píše: Teďka jsem to udělal za 5:69Věříte?