Budoucnost

Drastik007
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Budoucnost

Příspěvek od Drastik007 »

ja bych ctel byt grafik :D ale to bych musel grafiku ovladat o 100% lepe xD
Obrázek
Anorijet
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Anorijet »

Šaman píše:
Anorijet píše:No to já se právě rozhoduju jestli budu hrát závodně football a jít teda teď na Slavku která mi volala, nebo být kuchař, ale ten cukrář by taky nebyl špatný..
Za jakej klub hraješ?
Fk Admira Praha
ObrázekSoutěže:
Liga sleed racing-Vedu
Find four-Vypadl jsem v play off
Liga card jitsu-Vypadl jsem ve skupin
Penguin miss-Vedu
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Tak když sem na gymplu ,, netoužim být popelářem.. :D
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od terullinka »

Rodiče mě "přinutili"... nepřinutili (z části jsem si to vybrala sama)... dělat příjímačky na gympl. Udělala jsem je (na dva gymply). Rodiče mi vybrali ten výběrový, pro ty "inteligentnější" žáky. Problém... stěhujeme se dost daleko od gymplu. Já na ten výběrový chci jít, ale možná nebudu moct. Stěhujeme se totiž do Tiché (kousek od Frenštátu p. Radhoštěm) a kdybych chtěla jet na ten výběrový gympl do Ostravy, musela bych vstávat ve tři ráno, což je absurdní :/ Takže pro mě asi nejlepší možnost - stále ale nepřijatelná je, že budu chodit na nějaký gympl do Frenštátu pod Radhoštěm. Stěhováním se moje budoucnost značně mění. Nebudu totiž moct dojíždět každé tři dny v týdnu do sboru, takže si nebudu moct procvičovat hlasivky a zanikne tak můj sen o tom, že bych se mohla stát slavnou zpěvačkou. Nic ale nevzdávám.

Co z toho plyne? Že bych TEĎ chtěla být to, co chtějí rodiče (protože si ještě sama neumím ustanovit, co chci dělat - jedno tedy ano, zpěv), teda právnička. Já se pokusím být zpívající právnička (a možná taky fotografka), tak budou spokojeni všichni. Samozřejmě, jak půjde čas dál, tím se budu měnit - za pět let mohou být mé sny naprosto odlišné. Kdo ví, co bude v budoucnu. Třeba budu nějaká uznávaná realitní makléřka, třeba budu manželka nějakého slavného herce, nebo budu třeba prodavačka zmrzliny. Jak jsem řekla, kdo ví?

Teď ale má představa toho, co chci být v budoucnu...
Příjdu do své kanceláře v Miami, na stole tak 20-40 papírů. Na nich slova, kterým jsem - když jsem si jako malá pročítala kupní smlouvy - kdysi nerozuměla. Teď si je jen pročtu, začerním si slova či věty, které potřebují doladit, či úplně vyměnit, napiju se horkého čaje, který mi připravila sekretářka a tak pokračuji dál. Jen se usmívám na internetovou stránku s mým bankovním účtem, na který vesele denodenně přibývají transakce v můj prospěch. Odpoledne končí, já jdu domů. Převléknu se z nepadnoucích "formálních" šatů a dostanu textovku od mého agenta. "Dneska začíná tvoje turné, v 18:00 u tebe bude limuzína." Jen se usměju na obrovskou kupu zavazadel, která obsahuje jen málo z mého obřího šatníku. Vytáhnu si zmrzlinu z ledničky a pomalu dojídám ten zbytek toho bezvadného, jahodového království. Pod okny troubí limuzína. Rychle seběhnu dolů, pro zavazadla příjde řidič, zamknu branku od mé vily, o kterou se po zbytek roku bude starat "služebnictvo" a vyrážím vstříc Americe, Anglii, Číně, Francii, Španělsku, dalším zemím, ale hlavně mému rodnému Česku.

Dost bláznivá představa o budoucnosti, ale je aspoň taková, o které si můžu nechat každou noc zdát.
Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

Herečka, - to by sa celkom aj dalo, ale čo ja viem, keď mám problémy s hlasivkami, trémy...
speváčka, - tak ako herečka, a naviac mám trémy...
grafička, - oči, o ne by som asi prišla, i keď má grafika baví
PC
programátorka, - tak ako grafička
fotografka, - to ma dosť baví... ktovie, ale až tak dobre mi to nejde
právnička, - čo k tomu dodať, aj oco bol, ale on bol vlastne aj policajt aj "maliar"...
maliarka... - aj to ma baví, ale nejde mi to až tak dobre...

Ach ja neviem :(
Asi pôjdem na tú strednú informatickú školu v Košiciach (síce sa to volá nejak inak), aspoň sa stretnem s Foxom...

Obrázek
Kory
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Kory »

Ja už som dal prímačky na obchodnú akadémiu =)
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Já půjdu na Střední Ekonomku a pak se rozhodnu :)
Baďkóň
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Baďkóň »

Já bych chtěla být asi fotografka. O tom sním nejvíce.
Ještě předtím bych si chtěla udělat školu knihovnickou, jelikož žádný gympl ani nic podobného pro mě není. Možná tak nějaká umělecká. Designérství, nebo třeba grafická škola nevím. Nejdřív bych se také na nějakou musela dostat.
Po škole knihovnické škole bych asi pracovala v archívu nebo v knihovně, ve volném čase seděla nad grafickým programem a tím si vydělala krásné penízky z vyrobených plakátků a vizitek různých firem. K tomu ještě fotit. Vždyť to je hlavní sen. A o prázdninách z vydělaných penízků cestovat.

No řekněte, nebyla by to krásná budoucnost?
baNneD(deaktivovaný)
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od baNneD(deaktivovaný) »

Strasne ma bavi fotografovanie :)
Alebo ešte grafika a weby ;)
Ale to fotografovanie najviac :)
Kdo by mnel zájem o membera nebo unlock tak pište na mou SZ !
(Jen pro slovenskou republiku možná i výjimky pro českou)[
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

baNneD píše:Strasne ma bavi fotografovanie :)
Alebo ešte grafika a weby ;)
Ale to fotografovanie najviac :)
Každého baví fotografovanie, to bude na svete veľa fotiek :DD

Obrázek
Odpovědět