Hele mužů vzít svůj foťák nebo budeme fotit a točit mobilem (fotí dobře) a pak ti to třeba pošlu mailemJosh Blue111 píše:Napadla mně taková skvělá věc Šamane . Pokaždé víte že po turnaji uděláme společnou fotku ,ale video ne ! Takže mně napadlo že bych si mohl vzít v sobotu do outpostu foťák . Škoda že nemám kameru šlo by to mnohem líp .Foťák je radši na focení než na natáčení ,ale to je jedno , prostě mně napadlo udělat takovou videovizitku . Samodřejmě důležitý bude , až budu natáčet tak chci aby jste mi nic říkali např. Co děláš Joshi ?
I když kdo zas bude držet kameru když budu hrát ? To
nevím ;DDD Nějak to prostě udělám a na začátek vás prostě všechny vyfotím ,ale kdo vyfotí zas mněAsi Šaman ten fotí . ;DD I když ani nevím , jestli něco takového udělám . Času moc nebude . Ale až vás budu fotit , tak bych rád vědel vaše přezdívky myslím tím tady na foru ! Ty který znám mi přezdívky říkat nemusí . I když bych si ten foťák měl co nejrychleji nabít . I když nevím , jestli si ho nepůjčí ségra ... hmm .
Živý sraz a turnaj v kartách Jitsu 8.1.2011 v Praze
Re: Živý sraz a turnaj v kartách Jitsu 8.1.2011 v Praze
- 
				Josh Blue111
 - Wood Rank 3

Taky dobrý nápad . Čím více foťáků nebo mobilů co já vím ;DD Tím více toho uděláme . Hmm . Mobilem ,ale jakým ?Myslik píše:Hele mužů vzít svůj foťák nebo budeme fotit a točit mobilem (fotí dobře) a pak ti to třeba pošlu mailemJosh Blue111 píše:Napadla mně taková skvělá věc Šamane . Pokaždé víte že po turnaji uděláme společnou fotku ,ale video ne ! Takže mně napadlo že bych si mohl vzít v sobotu do outpostu foťák . Škoda že nemám kameru šlo by to mnohem líp .Foťák je radši na focení než na natáčení ,ale to je jedno , prostě mně napadlo udělat takovou videovizitku . Samodřejmě důležitý bude , až budu natáčet tak chci aby jste mi nic říkali např. Co děláš Joshi ?
nevím ;DDD Nějak to prostě udělám a na začátek vás prostě všechny vyfotím ,ale kdo vyfotí zas mněAsi Šaman ten fotí . ;DD I když ani nevím , jestli něco takového udělám . Času moc nebude . Ale až vás budu fotit , tak bych rád vědel vaše přezdívky myslím tím tady na foru ! Ty který znám mi přezdívky říkat nemusí . I když bych si ten foťák měl co nejrychleji nabít . I když nevím , jestli si ho nepůjčí ségra ... hmm .
iPhone 3GS (3,2 MPx) a Nokia E72 (5 MPx)Josh Blue111 píše:Taky dobrý nápad . Čím více foťáků nebo mobilů co já vím ;DD Tím více toho uděláme . Hmm . Mobilem ,ale jakým ?Myslik píše:Hele mužů vzít svůj foťák nebo budeme fotit a točit mobilem (fotí dobře) a pak ti to třeba pošlu mailemJosh Blue111 píše:Napadla mně taková skvělá věc Šamane . Pokaždé víte že po turnaji uděláme společnou fotku ,ale video ne ! Takže mně napadlo že bych si mohl vzít v sobotu do outpostu foťák . Škoda že nemám kameru šlo by to mnohem líp .Foťák je radši na focení než na natáčení ,ale to je jedno , prostě mně napadlo udělat takovou videovizitku . Samodřejmě důležitý bude , až budu natáčet tak chci aby jste mi nic říkali např. Co děláš Joshi ?
- 
				ffilipin
 - Wood Rank 0

já mám nokii (3,2MPx)

Já bych vzal kameru!  
  Netočil bych samozřejmě všechno. Ale určitě ji ssebou vemu  

Končím...
Nový díl Worms na mém blogu!

já s sebou vezmu možná foťák(12 MPX) aspoň budeme mít fotek více 
z mé třídy jde na ten sraz docela dost lidí iglus0,between,borec 126, já

jak na Ponci fsf nejdřív prohrával asi 4:1 a pak najednou vyhrál 5:4

z mé třídy jde na ten sraz docela dost lidí iglus0,between,borec 126, já

- 
				Knedlik
 - Moderátor

- Kontaktovat uživatele:

Hele to se mi taky staloMypuln55 píše:já s sebou vezmu možná foťák(12 MPX) aspoň budeme mít fotek více
z mé třídy jde na ten sraz docela dost lidí iglus0,between,borec 126, já![]()
Když už tolik lidí bere foťák tak to nemá cenu ho brát

Už se nemůžu dočkat!Takže přijdu.Dejte si pozor na několikanásobného ninju Teri 2!Slupnu Vás jako malinu!Šaman píše:
Více o turnaji na webu turnaje zde
Přečtěte si, jak probíhali minulé turnaje.
Jitsu Ponec zde
Jitsu Ooutpost zde
jitsu Outpost 2 zde
Jako vždycky si udělám menší registrace.
Na sraz může přijít kdokoliv, ale turnaj v kartách bude maximálně pro 16 lidí.
Přednost tedy budou mít ti, kteří se zde přihlásí předem.
Kdo přijde:Kdo možná:
- 1,Knedlik

2,Glato ackar
3,Metys
4,sosinek
5,Tojsemja
6,between
7,Mypuln55
8,fsf333
9,iglus0
10,potkana
11,Max
12,ccdn
13,Borec 126
14,Qixipetricek
15,Myslik
16,Josh Blue 111
- - - - - - - - - - -
17,ffilipinkdo si chce dát do podpisu pozvánku na turnaj, tak ať si skopíruje tento kód:
- Platfus
 náhled obrázkuKód: Vybrat vše
[url=http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost][img]http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost/outpost_81_podpis.png[/img][/url]
nebo tentonáhled obrázkuKód: Vybrat vše
[url=http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost][img]http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost/logo2.jpg[/img][/url]
- 
				Ccdn
 - Moderátor

Já asi taky vezmu foťák a možná táta vezme kameru. 
  Ještě nevím.

Z toho už nebude žádnej turnaj!!!! To bude televizní štáb!Ccdn píše:Já asi taky vezmu foťák a možná táta vezme kameru.Ještě nevím.
Končím...