Příběhy z CP
Příběhy z CP
Chcete abych obnovil Příběhy z CP? Chci vaše názory.
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
Re: Příběhy z CP
jj musíš(jestli chceš) protože já si už nepamatuji oč tam jde 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

No byly tam příběhy jakoby o nás (hrali jsme tam) takže jestli chcete tak jo ale chtěl bych i názor ostatních.
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
Ok, ještě bych potřeboval potkanu. 

- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Ok, Lilly ty by jsi mohla zaskočit za Potkanu. Super. Za pár dní to rozjedu
Zatim pište jak tam chcete mít zkrácený jména. Samko je Samko, to mi stačí jako krátký.

Zatim pište jak tam chcete mít zkrácený jména. Samko je Samko, to mi stačí jako krátký.
No jasný že tam budu jáVindou píše:Ok, Lilly ty by jsi mohla zaskočit za Potkanu. Super. Za pár dní to rozjedu![]()

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Ok, takže Mise, Samko a Lilly bude zkráceně Lilly. Souhlasíte? 

Jo doufám že budou i ostatní souhlasitVindou píše:Ok, takže Mise, Samko a Lilly bude zkráceně Lilly. Souhlasíte?

=)