Podle mě je memberství nanic. Hrají to malé děti a určitě můžou utrácet peníze (120 Kč) pro takovou hru. A rodiče jim to nezaplatí určitě ne. Kdo by to utrácel že? Rodiče řeknou: Do takové kraviny nic posílat nebudu.
Takže du to opakovat tu stejnou frázi jaká byla už napsána snad stokrát: Bez memberství by nebylo CP
A rodiče třeba když vidí když to dítě opravdu baví tak mu to třeba k vánocům koupí (přece jenom 120 kč neni až zas tak tolik)a jinak tohle vážně nepatří do off-topicků
chovy píše:A ona elektřina je zadarmo, software na flash grafiku atd taky a ti lidi co třeba živí vlastní děti budou pracovat zadarmo.
Když dělá někdo hru zdarma (jako např já) tak to dělá obvykle protože ho to baví. Pak ale nemůžete očekávat zázraky.
Je třeba taky zauvažovat nad sebou zda není lepší se věnovat jiné činnosti než hraní na PC. A 120 kč opravdu není zas taková hrůza. Když vám rodiče memberství nechtějí zaplatit tak si na to našetřete.
já si nechci šetřit, protože bych pak poznal jaké to je mít membera a vim jak by to dopadlo