Kapitola první
Na Club penguin začal jeden z obvyklých dnů, Který jen zpestřovala příprava na pirátskou párty. Měla to být nejlepší pirátská párty v historii Club penguin. Byly přidány nové úkoly a dokonce měl přijet i samotný Rockhoper.Všichni tučňáci se moc těšili a stavba probíhala podle plánu. Obyčejní tučňáci pracovali na stavbě párty a EPF agenti hlídali aby nikdo neohrozil bezpečnost obyvatel.U nejdůležitější stavby hlídají 3 nejlepší EPF agenti – Petr,Kostometr a Pumpkin.
Musíme to tu pořádně ohlídat aby Herbert nezaútočil.Řekl Petr.
Ty ses snad zbláznil!Už jsme ho porazili asi 100krát a ty si myslíš že se vrátí 101?Rozzlobil se Kostometr.
Kostometre, Petr má pravdu. Nemůžeme vědět jestli to ještě jednou nezkusí.Takže já navrhuju abychom se rozdělili a každý ohlídal jinou část ostrova.Petr bude hlídat město, doky,maják vesnici a horu,Kostometr pláž, les,náměstí, sněžné pevnosti a vchod do dolů a já si vezmu podzemí.Dohodnuto? Řekl Pumpkin.
Ano.Souhlasil Kostometr.
A co ty Petře? Petře haló kde si?
Tady! V té hromadě pufflů. Vypadá to že dneska už hlídat nebudu. Už je večer a já ještě musím jít nakoupit jídlo a nové hračky pro puffly.Tak ahoj zítra.
My už asi taky pujdem spát. Zítra začíná párty a nesmí se nic pokazit. Takže dobrou noc. Rozloučil se Pumpkin.
Dobrou, uvidíme se zítra.Zakončil Rozhovor Kostometr.
Tak to je První kapitola knížky.Tak ji ohodnoťte

. Brzy zveřejním další kapitoly