Euro Truck Simulator

Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Euro Truck Simulator

Příspěvek od Myslik »

Ahoj, znáte tuhle hru ve které jezdíte "truckem" po celé Evropě? Pokud ano tak by jsme mohli založit společnost.

PS: Prosím žádné OT.
kokt3
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Euro Truck Simulator

Příspěvek od kokt3 »

já to hrál.je to cool hra ale jen demo. :-(
CP už nehraju.Tady se oběvím málokdy.Marek81101
Ocean725
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Ocean725 »

To ide cez internet? vysvetli pls ja si to zoženem
Ahojte na cp se jmenuji Ocean725 a jsem member ještě na měsíc kdo chce dám si vás do kámošů
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Ne, hraje se "offline". Hru by sis mohl objednat z nějakého eshopu nebo zajít někam kde prodávají PC hry a zeptat se. Stručný popis (nepsal jsem já):

Euro Truck Simulator (dále jen ETS) je truckový simulátor, kde se jezdí po Evropě.
Hráč může jezdit napříč Evropou, navštěvovat krásna města, nakládat různé zboží a doručovat ho na čas.

Síť silnic je založena na reálných evropských silnicích a města ve hře jsou duplikáty reálných měst.
Design kamionů ve hře je detailně zpracován, tak jako interier, který je ve 3D. V interieru jsou funkční budíky, od tachometru přes otáčkoměr až po ukazatel paliva a teplotu vody.
Teplicak
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Teplicak »

Myslik píše:Ne, hraje se "offline". Hru by sis mohl objednat z nějakého eshopu nebo zajít někam kde prodávají PC hry a zeptat se. Stručný popis (nepsal jsem já):

Euro Truck Simulator (dále jen ETS) je truckový simulátor, kde se jezdí po Evropě.
Hráč může jezdit napříč Evropou, navštěvovat krásna města, nakládat různé zboží a doručovat ho na čas.

Síť silnic je založena na reálných evropských silnicích a města ve hře jsou duplikáty reálných měst.
Design kamionů ve hře je detailně zpracován, tak jako interier, který je ve 3D. V interieru jsou funkční budíky, od tachometru přes otáčkoměr až po ukazatel paliva a teplotu vody.
Něco podobného jsem hrál ale nevím jestli to bylo ETS..ale i možná jo
EDIT: hm.. to nebylo ono tam jsem jezdil po Americe a Jížní Americe :)
Obrázek
2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Něco podobného hraje jeden můj spolužák. Nechci tu hru kritizovat, ale mě by to nebavilo. V té jeho hře totiž třeba z města do města jedete cca tak 2 hodiny (reálného času). Neříkám, že ta hra není dobrá pouze říkám, že by mě nebavila.
Teplicak
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Teplicak »

Ccdn píše:Něco podobného hraje jeden můj spolužák. Nechci tu hru kritizovat, ale mě by to nebavilo. V té jeho hře totiž třeba z města do města jedete cca tak 2 hodiny (reálného času). Neříkám, že ta hra není dobrá pouze říkám, že by mě nebavila.
Fakt?? to jako z Teplic do Liberce? :D
to bych neřekl že reálného času..
Obrázek
2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Tam nejsou Evropská města, ale města v Americe a tam sou ty vzdálenosti jiné. Ale myslel sem to takhle: V té hře na mapě je vzdálenost třeba 3 cm a on to jel o hodině pak přes přestávku měl pauzu a zase o hodině (90 minut). A tam v té hře jsou 3 cm nic, tam máš třeba něco odvézt tak zhruba 12 cm nebo i více což je docela dlouho.
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

No jenže my se tady bavíme o EURO Truck Simulator :D Tam třeba z Prahy do Frankfurtu jedeš tak 10 minut :D
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Já vím já sem tady napsal jen info o jiné hře podobného charakteru.
Odpovědět