Docela mě zajímá, co si tak nejčastěji odblokováváte.
Napište, jaké věci vám díky kódu přibyli v inventáři.
Udělám zde potom nějaké pořadí nejoblíbenějších věcí.
Jaké máte Unlocky z treasure book?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké máte Unlocky z treasure book?
Já si hodně aktivuju oblečení na tělo nebo věci co nejsou na cp jako který si můžeš koupit

-
- Moderátor
Za svůj jediný unlock sem si unlocknul 

Takže ja mám:
kostým kraba, vlasy s názvom The Buttercup (sú ozaj super, hlavne na hráčskej karte, pôsobí to tak milo), slúchadlá, jedny ružové plavky, červený "Keytar" a modré potápačské plutvy
kostým kraba, vlasy s názvom The Buttercup (sú ozaj super, hlavne na hráčskej karte, pôsobí to tak milo), slúchadlá, jedny ružové plavky, červený "Keytar" a modré potápačské plutvy
já toho mám dost, takže:
Graduation cap, Blue Skater Hat, Green Skater Hat, Star Glasses, Black Glasses, Snare Drum, Beta T-Shirt, Black Penguin Band Hoodie, Tie Dye Shirt, Beta Grid Sweater, Puffle Flame Hoodie, Green Crosshatched Hoodie, Vintage Hoodie, Kostým kraba, Black Electric Guitar, Drumsticks, White MP3000, Stuffed Bunny
To je vše...
Graduation cap, Blue Skater Hat, Green Skater Hat, Star Glasses, Black Glasses, Snare Drum, Beta T-Shirt, Black Penguin Band Hoodie, Tie Dye Shirt, Beta Grid Sweater, Puffle Flame Hoodie, Green Crosshatched Hoodie, Vintage Hoodie, Kostým kraba, Black Electric Guitar, Drumsticks, White MP3000, Stuffed Bunny
To je vše...
Ja mam: Blue Sneakers, Bowtie, Tan Cowboy Hat a Black Penguin Band Hoodie
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte