a má PSN
tak pokud chce ať se o něj poděléí...
jinak moje nejlepší mapa se jmenuje :
super quest - moon ¨
v mem levelu jde o to že
chopdíte po měsící a snažite se vyhýbat překážkám...
a jednou bych chtěl vypadat takto :

toto taky není špatné:

No, pokud máš PlayStation Network účet, neměl byb ýt problém stáhnout patche z netu normálně, ale pokud ne, musíš si na officiálních stránkách LBP najít patche manuálně a pak je přetáhnout Flashkou do PS3. V editoru levelů je jedna písnička ,která prý urážela muslimy, a tak jí musely updatnout.Myslik píše:Mám problém, dneska sem si hru koupil a chtěl sem si stáhnout nějaké levely ale napsalo mi to tohle: You need to upgrade your version of LittleBigPlanet. Please upgrade from your system patching facility.
Poradíte co mám udělat?
Ne. Je to PlayStation 3 exkluzivita.wasdreq2 píše:je to aj na PC??
Ne. Je to PlayStation 3 exkluzivita.[/quote]wasdreq2 píše:je to aj na PC??
No, pokud máš PlayStation Network účet, neměl byb ýt problém stáhnout patche z netu normálně, ale pokud ne, musíš si na officiálních stránkách LBP najít patche manuálně a pak je přetáhnout Flashkou do PS3. V editoru levelů je jedna písnička ,která prý urážela muslimy, a tak jí musely updatnout.Tojsemja píše:Myslik píše:Mám problém, dneska sem si hru koupil a chtěl sem si stáhnout nějaké levely ale napsalo mi to tohle: You need to upgrade your version of LittleBigPlanet. Please upgrade from your system patching facility.
Poradíte co mám udělat?