Web
Web
Zdravím ;]
Chtěl bych se zeptat, jestli tady není někto ochotnej pro mě udělat opravdu jednoduchej web a nebo sem hodit nějakej tut jak se web dělá. Myslím něco skromného ale nic tipu wbs.cz webnode a podobně.
Předem dík.
Kory..
Chtěl bych se zeptat, jestli tady není někto ochotnej pro mě udělat opravdu jednoduchej web a nebo sem hodit nějakej tut jak se web dělá. Myslím něco skromného ale nic tipu wbs.cz webnode a podobně.
Předem dík.
Kory..
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Peace =)
Re: Web
http://www.jakpsatweb.cz/ Mohu jen doporučit. Tam jsem se html učil já. Data sice nejsou často aktualizovaná, ale hodí se. Když si přečteš základy schopnosti si můžeš prohlubovat zkoumáním zdrojových kódů různých webů.
Lisured podle vzoru pán
Pokud potřebuješ opravdu narychlo udělat stránku a dále se stím moc nezabývat, tak si stáhni WYSIWYG editor (What you see is what you get - To co vidíš je to co dostaneš). Byly už zmíňované některé editory (Front Page(zastaralý), Easy Editor).
Chci udělat stránku, kde budou pevné sekce se kterýma se hýbat tak často nebude a pak jen psát na hl. stránku reporty. Žebych si k tomu i kupoval knížku to fakt ne. Jeden web a sem spokojenej.
Děk všem za rady du si je poověřovat.
Děk všem za rady du si je poověřovat.
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Peace =)
Dobrý wysiwyg je Nvu, Kompozer, nebo jak se to teď jmenuje.
Můžeš použít nějaký redakční systém třeba Drupal (ale nemám ho rád)
EDIT: Nástupcem kompozeru má být BlueGriffon od původního autora Nvu
Můžeš použít nějaký redakční systém třeba Drupal (ale nemám ho rád)
EDIT: Nástupcem kompozeru má být BlueGriffon od původního autora Nvu
Lisured podle vzoru pán
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Kory si ale výslovně přeje udělat stránku sám a ne podle šablony.chovy píše:To je ta největší pitomost co sem v tomhle tématu četl. On očividně neumí s ničím jiným než wbs. Jak asi může nainstalovat redakční systém? S tím má hodně i zkušenějších lidí někdy problémy.Dr.ErRor píše:Jestly chceš opravdu něco jednoduchého tak oužij World press.Web máš za hodˇku i s desingem..