Knihy

Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Knihy

Příspěvek od Blooman »

Tak co? určitě hodně z vás čte... zajímalo by mě jaká je vaše oblíbená kniha a jakou čtete...
Jaký je váš oblíbený žánr... atd..

Já právě čtu Podzemí... Obrázek

1 Díl: Ztracený svět v Podzemí
2 Díl: Hlouběji do Podzemí
3 Díl: Volný pád z Podzemí
4 Díl: Návrat z Podzemí..

Knihy mam všechny 3... Ale zatím čtu první... začal sem včera a sem asi v půlce...
Jedna má tak 350 Stránek (to je z těch 3 nějmín)...
Až je dočtu... budu si kupovat díl 4... :)
Lilly49221
Wood Rank 1
Wood Rank 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Knihy

Příspěvek od Lilly49221 »

Moja kamarátka má tú knihu- Stratený svet podzemí alebo niečo také...
Najradšej mám FANTASY... prečo? lebo... sú to veľmi zaujímavé knihy, zvykne sa tam aj bojovať, a už je tam napätie a dobrodružstvo...

Moja najobľúbenejšia kniha.. teda skôr knihy... sú to série Atramentový svet teda presne- Atramentové srdca,Atramentová krv a Atramentová smrť... Je aj film-INK HEART bohužiaľ len z prvej časti

Potom sú tu ešte knihy- Klub záhad, ale to už moc nečítam, Kamošky ,Schôdzky a..., Chalanom vstup zakázaný(ale to už tiež moc nečítam) a kamarátkyne-Eragon, Eldest, Brisingr a najnovšie aj Eldunarí: séria- odkaz dračích jazdcov...

Jednoducho, milujem knihy :DD :DD :DD ;) ;) ;)

Obrázek

PS: ja som čítala len Atramentové srdca a krv, Atramentovú smrť možno dostanem na Vianoce
Naposledy upravil(a) Lilly49221 dne čtv 16. pro 2010 14:18:24, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
batman12
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od batman12 »

Blooman píše:Tak co? určitě hodně z vás čte... zajímalo by mě jaká je vaše oblíbená kniha a jakou čtete...

Knihy mam všechny 3... Ale zatím čtu první... začal sem včera a sem asi v půlce...
Ja teraz citam traja patraci a zahada planucich bral potom budem citat v udoli obrov a nakoniec hviezdna kniha.....moje oblubene zanre su:detektivky,niekedy krvaky a fantasy.....A knihy podzemie asi dostanem vsetky diely na vianoceeee ;)
batman12
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od batman12 »

batman12 píše:
Blooman píše:Tak co? určitě hodně z vás čte... zajímalo by mě jaká je vaše oblíbená kniha a jakou čtete...

Ja teraz citam traja patraci a zahada planucich bral potom budem citat v udoli obrov a nakoniec hviezdna kniha.....moje oblubene zanre su:detektivky,niekedy krvaky a fantasy.....A knihy podzemie asi dostanem vsetky diely na vianoceeee ;)
a hviezdna kniha ma tri dieli:1-Majster Kadehar 2-Pán Ša 3-Tvár temnoty
Josh Blue111
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od Josh Blue111 »

U mně je to takové divné . Já ani moc knihy nečtu . A proč ? Protože u knih kde nejsou žádné obrázky nebo nějaké jiné knihy které mě noc nezajímají usnu . To už si přečtu raději komixy . A také nemám na to čas si číst knihy . Vážně nemám ! :/ Ale co jsem naposledy četl bylo asi před 2 měsící Deník malého poseroutky . Tuhle knihu jsem si půjčil od kamaráda a můžu říct že mě to dost zaujalo ,ale nedočetl jsem jí celou jenom půlku jsem přečetl ,ale co jsem vážně celý přečetl a moc a moc mě nadchla kniha Rychlích Šípu . I když to taková kniha není je to takoví komix + encyklopedie vše o Rychlích Šípech . Má to 339 stránek . :) Teť asi o vánocích budu asi moc číst knížky , protože do ledna máme čtenářký deník.
Obrázek
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Mě se líbí knihy od Enid Blytonové. Dost mě zaujala a bavila série Hádanky kterou jsem četl celou asi 3x. Na Vánoce asi dostanu nějaký díl ze série Tajemství. Jinak se mi líbí knihy i od Jaroslava Foglara.
Vaja007
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Vaja007 »

Tak tady mám jasno (všude jinde jasno nemám, dokonce ani na CP :DD :DD :DD )
Moje nejoblíbenější knihy jsou Harry Potter 1 - 7, to mě baví hodně.
Z toho je tedy jasné, že mám rád knihy od J.K. Rowlingové ;)
Můj nejoblíbenější žánr je jasně fantasy a dobrodružné.
Obrázek
Lilly49221
Wood Rank 1
Wood Rank 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lilly49221 »

Josh Blue111 píše:U mně je to takové divné . Já ani moc knihy nečtu . A proč ? Protože u knih kde nejsou žádné obrázky nebo nějaké jiné knihy které mě noc nezajímají usnu . To už si přečtu raději komixy . A také nemám na to čas si číst knihy . Vážně nemám ! :/ Ale co jsem naposledy četl bylo asi před 2 měsící Deník malého poseroutky . Tuhle knihu jsem si půjčil od kamaráda a můžu říct že mě to dost zaujalo ,ale nedočetl jsem jí celou jenom půlku jsem přečetl ,ale co jsem vážně celý přečetl a moc a moc mě nadchla kniha Rychlích Šípu . I když to taková kniha není je to takoví komix + encyklopedie vše o Rychlích Šípech . Má to 339 stránek . :) Teť asi o vánocích budu asi moc číst knížky , protože do ledna máme čtenářký deník.
Obrázek
Ale oni obrázky majú, z papiera, slov a tvojej fantázie :) ;)
Obrázek
dkfist
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkfist »

moje nejoblibenější knížka je klub záhad a teď budu muset začít číst 2 knížky do čtenářského deníku máme přečíst divou báru a
vl. výběr :(
Sunrise
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Sunrise »

od enid blytonvy znam jednu kdnizku zahada pavouciho domu moje oblibena knizka
Obrázek
Odpovědět