pište jestli se vam to líbi!
jestli chcete taky obrazek odeme reknete a jaky!
já vím no mám hodně obrázku třeba:between píše:Neni to špatný, ale je tam hodně vidět to malování.
chtěla jsem udělat aby mšl každý jinou barvu ale neslo to jen po malych kousku s plechovkou!a to se na to malování zlobímajo33766 píše:Ako povedal beetween,a inac,ak mam byt uprimny,tak zatial nic moc,zobrat fotku puffla,a dokreslit par veci dokaze kazdy v malovani,ale na zaciatok sa to da.Napriklad tie okuliare,tie su dobre,alebo ten pufflik s korunkou z kvetov,tiez dobre,skus urobit podobne len nek ma kazdy inu farbu,charakteristicku,aby mali vlastnosti podobne tym v CP
klidněsarinka píše:já vím no mám hodně obrázku třeba:between píše:Neni to špatný, ale je tam hodně vidět to malování.
Uploaded with ImageShack.us
to mam do popisu,sob ,member ale to by bylo no mam jich moc
nechces naky?
Musis mit cary uzavreny,jestli to nejde nevim,pak muzes stahnout z CP normalniho puffla,napriklad cerneho a jen malujes.sarinka píše:chtěla jsem udělat aby mšl každý jinou barvu ale neslo to jen po malych kousku s plechovkou!a to se na to malování zlobímajo33766 píše:Ako povedal beetween,a inac,ak mam byt uprimny,tak zatial nic moc,zobrat fotku puffla,a dokreslit par veci dokaze kazdy v malovani,ale na zaciatok sa to da.Napriklad tie okuliare,tie su dobre,alebo ten pufflik s korunkou z kvetov,tiez dobre,skus urobit podobne len nek ma kazdy inu farbu,charakteristicku,aby mali vlastnosti podobne tym v CP
jakybetween píše:klidněsarinka píše:já vím no mám hodně obrázku třeba:between píše:Neni to špatný, ale je tam hodně vidět to malování.
Uploaded with ImageShack.us
to mam do popisu,sob ,member ale to by bylo no mam jich moc
nechces naky?![]()
![]()
Stiahni si gimp, možeš tam menit farbi ako na tomto obrazku:sarinka píše:chtěla jsem udělat aby mšl každý jinou barvu ale neslo to jen po malych kousku s plechovkou!a to se na to malování zlobím