Herní Warez
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Herní Warez
Zajímá mě, kolik lidí tady někdy stahovalo z Warezáckých serverů zaměřeného na hry a ocením číkoliv názor na tento, dá se říct "trend".
Osobně ho ÚPLNĚ ODSUZUJI a dle mého názoru hlavně kvůli Warezákům krachují herní vývojářské společnosti. A poctivě nikdy jsem z něj nic nestahoval - může za to taky fakt, že jsem od PC přešel ke konzolím.
Osobně ho ÚPLNĚ ODSUZUJI a dle mého názoru hlavně kvůli Warezákům krachují herní vývojářské společnosti. A poctivě nikdy jsem z něj nic nestahoval - může za to taky fakt, že jsem od PC přešel ke konzolím.
FREINDSHIP IS MAGIC

Re: Herní Warez
Já hry z Warez serverů nestahuji. Když se mi nějaká hra líbí, tak si ji koupím.Něco jiného je to u hudby — ta se většinou v Česku sehnat nedá nebo dá a nebo ne přes internet a nebo jen za draho a s drm ochranou popř. s nízkým bitrate.Tojsemja píše:Zajímá mě, kolik lidí tady někdy stahovalo z Warezáckých serverů zaměřeného na hry a ocením číkoliv názor na tento, dá se říct "trend".
Podle mě si za stahování (jak her, tak hudby nebo filmů) mohou společnosti samy tím, že nastavují vysoké ceny, nebo ochrany, které jsou stejně za pár dní prolomeny.
Lisured podle vzoru pán
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, problém je však, že s tím nemohou nic dělat. Žaloby jsou k ničemu, protože stejně se objeví někdo další, kdo to na arez dá nebo odtuď bude stahovat. Potom však vzniká otázka, proč je u her Copyright. Jen mě zajímá, kolik lidí kupuje a kolik stahuje.Lisured píše:Já hry z Warez serverů nestahuji. Když se mi nějaká hra líbí, tak si ji koupím.Něco jiného je to u hudby — ta se většinou v Česku sehnat nedá nebo dá a nebo ne přes internet a nebo jen za draho a s drm ochranou popř. s nízkým bitrate.
Podle mě si za stahování (jak her, tak hudby nebo filmů) mohou společnosti samy tím, že nastavují vysoké ceny, nebo ochrany, které jsou stejně za pár dní prolomeny.
FREINDSHIP IS MAGIC

Normalně si danou hru koupím, ale předtím než k tomu dojde, tak si ji radši vyzkouším (stáhnutím warez).
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Na to jsou tu demoverze, ne?Delold píše:Normalně si danou hru koupím, ale předtím než k tomu dojde, tak si ji radši vyzkouším (stáhnutím warez).

FREINDSHIP IS MAGIC

Já sem už 4 roky nic nekupoval.. a skoro ani nehrál (na pc)
Jinak... warez už je i na ps3.. na něj si hry stahujem
Jinak jak nhl zastavilo vyrobu her na pc... nevyplatilo se to.. stejně si to stahujou všichni na všechno
Jinak... warez už je i na ps3.. na něj si hry stahujem
Jinak jak nhl zastavilo vyrobu her na pc... nevyplatilo se to.. stejně si to stahujou všichni na všechno
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měli všichni názor jako ty, většina herních... co herních, každé studio by zkrachovalo. Polovina lidí však stále kupuje, tak se zatím drží.MartinNiemiec píše:já jsem si stáhnul včera a dneska samé Adobe xD
Pravda, Warez je už i na konzolích, ale je to čerstvé. A vůbec tolik lidí na něj nepřešlo, zatím se zisky pohybují stejně. Navíc Sony okmažitě podala na výrobce Cracku PS3 žalobu, ale, jak už jsem říkal, to moc nevyřeší. Mimochodem, EA přestala vyrábět NHL na PC, pro upřesnění.Blooman píše:Jinak... warez už je i na ps3.. na něj si hry stahujem

FREINDSHIP IS MAGIC

suhlasim s tebou chovychovy píše:Já osobně málokdy hry kupuju ale taky toho moc nenahraju. Když už nějakou hru koupím tak jen když je přiležitost jí koupit levně. Např ovcak mi prodal spore za 300 kč (normálně stála v té době kolem 1000 kč).
To že lidi hodně stahujou z warezu hry a programy je jen důsledek vysokých cen. Vám se zdá být normální že program stojí víc než samotné PC?
U některých her a programů je zase ten problém že je nejde už prakticky v dnešní době sehnat legální cestou. Já nejsem člověk co chce za každou cenu používat nejnovější SW. Na některé staré hry nebo programy prostě nedám dopustit ale málokdo je ještě prodává.