Prosim pomoc
Problém s CS:S Steam :(
Problém s CS:S Steam :(
Prosim poraďte, jsem u babičky a mám tu nainstalovanej Counte Strike source, když ho chci zapnout tak mi to najde že počítač nemůže nalézt steam.exe. Zkoušel jsem to stáhout z internetu ale tam byli jenom instalační soubory na Steam.
Prosim pomoc
Prosim pomoc
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
Re: Problém s CS:S Steam :(
ved to musis nainstalovat. skus stiahnut tento steam: http://www.gamesites.cz/modules.php?nam ... oad&cid=78 iba kliknes na ten napis a nechas stahovat 
a inak ja na to steam nepotrebujem
-
ajo33766
Za Steamko sa plati,a to co ti dal Batman stiahnut,plati iba na Gamesites servery... 
gamesites servery su na CS:S neni az neviesajo33766 píše:Za Steamko sa plati,a to co ti dal Batman stiahnut,plati iba na Gamesites servery...
-
ajo33766
Dobre viembatman12 píše:gamesites servery su na CS:S neni az neviesajo33766 píše:Za Steamko sa plati,a to co ti dal Batman stiahnut,plati iba na Gamesites servery...
A su aj na 1.6.
Já jsem dement...proč to píšu semhle na fórko...ždyť stačí akorát si přeinstalovat css
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D