Metin2

caterpie99
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Metin2

Příspěvek od caterpie99 »

mam ninju lvl 25 a valecnika 22 :D
mam velkou zajimavost ninja lvl 25 poskozeni 208-214 valecnik 22 lvl poskozeni 249-270 :DD :DD :DD zluta rise server elhoir
Loko289
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Loko289 »

Hraval sme a skončil sme na lvl 37 expil mňa lvl 61 a nedoexpil.WH už mi umrelo a ked sem daval RIB na +3 tak mi ruplo :(
Obrázek Heslo vám dám pokád pre mňa splníte úlohu .
Loko289
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Loko289 »

batman12 píše:Ja viem ako zmenit hudbu! Na konci je vianocna pesnicka :DD :DD :DD :D :D :D
Hudbu aj ja vím zmenit ja si tam dal aj novú pesničku a išlo :)
caterpie99
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od caterpie99 »

pls dal bys mi ten profil?? moc te prosim no a ted mam wara 25 lvl a ninja 27
Loko289
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Loko289 »

caterpie99 píše:pls dal bys mi ten profil?? moc te prosim no a ted mam wara 25 lvl a ninja 27
Ja ten učet nedám nikomu občas tam zajdem vyexpit si lvl 10 War tak sorry
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Zacal sem znova hravat ale tentoraz private,jake vam nepovim a ani kde stahnout,hledejte. ;) .V private lvl 45
za den,nehraju pres Hamachi.Ted jdu hrat cz privat Metin 3,napiste mi SZ a k nekterym hodnym lidem dam stranku i na dalsi privat cz. :)
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Josh Blue111 píše:Podle mě je to blbost ani envím co je tam jiného než ve WOW jen že jsou tam jiný postavy a že tam jsou jiný rasy a zbraně který podle mě jen upravujou a pojmenovával je jinak jinak mě to ani mco nezaujelo hrál jsem to ,ale už to nehraju nemám rád tihle německé ani japonské hry mají totiž někdy v tom vir jednou jsem se chtěl podívat na jednu hru která vypadá jako Metin2 a tím je 4story na této hře není nic zvláštného je to stejní jako Metin2 odehrává se to právě i v japonsku jako v Metinu2 . Tito hra např Metin3 nebo 4story jsou napodobižny wowka .
Zase... Klid joshi..
Japosnké hry maj něco do sebe...
Takový Aion byl největšám převratem roku v MMORPG
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Blooman píše:
Josh Blue111 píše:Podle mě je to blbost ani envím co je tam jiného než ve WOW jen že jsou tam jiný postavy a že tam jsou jiný rasy a zbraně který podle mě jen upravujou a pojmenovával je jinak jinak mě to ani mco nezaujelo hrál jsem to ,ale už to nehraju nemám rád tihle německé ani japonské hry mají totiž někdy v tom vir jednou jsem se chtěl podívat na jednu hru která vypadá jako Metin2 a tím je 4story na této hře není nic zvláštného je to stejní jako Metin2 odehrává se to právě i v japonsku jako v Metinu2 . Tito hra např Metin3 nebo 4story jsou napodobižny wowka .
Zase... Klid joshi..
Japosnké hry maj něco do sebe...
Takový Aion byl největšám převratem roku v MMORPG

To mas pravdu,Aion bol prevratem,bohuzel,byl vnem zmatek.
Joshy,tahle hra neni Cinska,ani Japonska ale Korejska (trapaaas :DD ) Gameforge,neni typ firmy ktera by mela ve hrach virusi.takze brrr.
Tahle hra byla odjakziva Korejska,a knam se dostala kolem roku 2008.
4story prislo v pulce roku 2008, (nebo 2009 nejsem jistej),doted sme sli a slapali podle Nemcu,ale preslo to na Korejske verzi,nebo tkz. vylepsovani PvP systemu.Korejske hry sou dobre,protoze maj neco do sebe,a Korejcania maju dobre napady,ale vsechny hry nebudou idealni,kazdemu se libi jine.
JESTE JEDNOU,NENI TO CINSKA,ANI JAPONSKA, ALE KOREJSKA HRA,KOREJA A CINA JE ROZDIL A VELKEJ.
xanaz
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xanaz »

Metin2 a 4story bych nikdy nenainstaloval je ti napodobenina WoW a nemá to žádný příběh pokud se mýlím opravte mě. WoW si také můžete stáhnout zdarma a hrát ho zdarma a to přímo ze stránek Blizzardu(Samozdřejmě že na hraní zdarma si budete muset najít free server).
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

xanaz píše:Metin2 a 4story bych nikdy nenainstaloval je ti napodobenina WoW a nemá to žádný příběh pokud se mýlím opravte mě. WoW si také můžete stáhnout zdarma a hrát ho zdarma a to přímo ze stránek Blizzardu(Samozdřejmě že na hraní zdarma si budete muset najít free server).

Nechápu co máte s tím : Kopírave wowka...

To mužu říct že Fifa world cup 2010 je Kpírace Fify 2010...
Od žánru mmorpg nemůže bejt jen jedna hra...
Odpovědět