mam velkou zajimavost ninja lvl 25 poskozeni 208-214 valecnik 22 lvl poskozeni 249-270

Hudbu aj ja vím zmenit ja si tam dal aj novú pesničku a išlobatman12 píše:Ja viem ako zmenit hudbu! Na konci je vianocna pesnicka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ten učet nedám nikomu občas tam zajdem vyexpit si lvl 10 War tak sorrycaterpie99 píše:pls dal bys mi ten profil?? moc te prosim no a ted mam wara 25 lvl a ninja 27
Zase... Klid joshi..Josh Blue111 píše:Podle mě je to blbost ani envím co je tam jiného než ve WOW jen že jsou tam jiný postavy a že tam jsou jiný rasy a zbraně který podle mě jen upravujou a pojmenovával je jinak jinak mě to ani mco nezaujelo hrál jsem to ,ale už to nehraju nemám rád tihle německé ani japonské hry mají totiž někdy v tom vir jednou jsem se chtěl podívat na jednu hru která vypadá jako Metin2 a tím je 4story na této hře není nic zvláštného je to stejní jako Metin2 odehrává se to právě i v japonsku jako v Metinu2 . Tito hra např Metin3 nebo 4story jsou napodobižny wowka .
Blooman píše:Zase... Klid joshi..Josh Blue111 píše:Podle mě je to blbost ani envím co je tam jiného než ve WOW jen že jsou tam jiný postavy a že tam jsou jiný rasy a zbraně který podle mě jen upravujou a pojmenovával je jinak jinak mě to ani mco nezaujelo hrál jsem to ,ale už to nehraju nemám rád tihle německé ani japonské hry mají totiž někdy v tom vir jednou jsem se chtěl podívat na jednu hru která vypadá jako Metin2 a tím je 4story na této hře není nic zvláštného je to stejní jako Metin2 odehrává se to právě i v japonsku jako v Metinu2 . Tito hra např Metin3 nebo 4story jsou napodobižny wowka .
Japosnké hry maj něco do sebe...
Takový Aion byl největšám převratem roku v MMORPG
xanaz píše:Metin2 a 4story bych nikdy nenainstaloval je ti napodobenina WoW a nemá to žádný příběh pokud se mýlím opravte mě. WoW si také můžete stáhnout zdarma a hrát ho zdarma a to přímo ze stránek Blizzardu(Samozdřejmě že na hraní zdarma si budete muset najít free server).