hutstý! já ho viděl i minule! to nebude náhoda!MartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!
ČeskoSlovenská SuperStar 2011
Re: ČeskoSlovenská SuperStar 2011
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
-
MartinNiemiec
- Wood Rank 0

- Kontaktovat uživatele:
jAK bOREC? Ale je dobrej fakt a viděl jsem ho v 2009 asi a 2011Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECPlatfus píše:hutstý! já ho viděl i minule! to nebude náhoda!MartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!to ses teda borec
Pozor!
Dá se hlasovat pro hvězdnou pěchotu.
Může hlasovat úplně každý.
(A ještě něco, hlasuje se pro toho kdo je nejhorší)
Hlasovat můžete zde: http://superstar2011.nova.cz/rubrika/hvezdnapechota
Pro koho jste hlasovali?
Dá se hlasovat pro hvězdnou pěchotu.
Může hlasovat úplně každý.
(A ještě něco, hlasuje se pro toho kdo je nejhorší)
Hlasovat můžete zde: http://superstar2011.nova.cz/rubrika/hvezdnapechota
Pro koho jste hlasovali?
-
zoidberg3180
- Wood Rank 0

Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECMartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!
zoidberg3180 píše:Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECMartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!ten ŠTEFAN LUKÁČ čo ma rad čiernu hudbu ale iba ČISTO BOMBA ČIERNU GANGSTERSKU HUDBU

-
MartinNiemiec
- Wood Rank 0

- Kontaktovat uživatele:
Já fandím Michalovi Šepsovi
Ne že by to byla nějaká bomba, ale je vidět, že se do toho zpívání úplně vžívá a plně si to užívá.
Je fajn, jak jamajčan, má takový svůj styl a po nikom neopakuje, To je [b]prostě dobrý.[/b]

Máš pravdu je to prostě master ve svém oboruVaja007 píše:Já fandím Michalovi ŠepsoviNe že by to byla nějaká bomba, ale je vidět, že se do toho zpívání úplně vžívá a plně si to užívá.
Je fajn, jak jamajčan, má takový svůj styl a po nikom neopakuje, To je [b]prostě dobrý.[/b]

Tomu fandim a taky Petrovi Ševčíkovi, který minulí rok v divadle nepostoupil, ale né kvůli zpěvu, ale kvůli tomu, že nepřečetl text a porotci se na něj naštvali a vykopli ho

Jo, ten je také fajn, zpívá dobře...
Někdy se mi zdá, že dívky zpívají lépe než kluci, ale tihle dva jsou originální!
Někdy se mi zdá, že dívky zpívají lépe než kluci, ale tihle dva jsou originální!

No,tak vím že tady n foru nejsem jediná kdo fandí Michalovi Šepsovi