hutstý! já ho viděl i minule! to nebude náhoda!MartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!

hutstý! já ho viděl i minule! to nebude náhoda!MartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!
jAK bOREC? Ale je dobrej fakt a viděl jsem ho v 2009 asi a 2011Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECPlatfus píše:hutstý! já ho viděl i minule! to nebude náhoda!MartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!to ses teda borec
Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECMartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!
zoidberg3180 píše:Blooman píše:TÝ VOGÓOO ... TO SI TEDA BORECMartinNiemiec píše:Štefan Lukáč!!!!!!!!!!!!!! Byl ve Hvězdné pěchotě a viděl jsem ho v TV!ten ŠTEFAN LUKÁČ čo ma rad čiernu hudbu ale iba ČISTO BOMBA ČIERNU GANGSTERSKU HUDBU
Máš pravdu je to prostě master ve svém oboruVaja007 píše:Já fandím Michalovi ŠepsoviNe že by to byla nějaká bomba, ale je vidět, že se do toho zpívání úplně vžívá a plně si to užívá.
Je fajn, jak jamajčan, má takový svůj styl a po nikom neopakuje, To je [b]prostě dobrý.[/b]