No páni,to je absolutně skvělá hra.Začal jsem stavět stromové království,večer sem dám obrázky
Budete se určitě smát jak já přečkávám noc,nejdřív jsem to dělal tak že jsem postavil provizorní mostek,odřízl cestu zombiekům a čekal na den(zbabělé že?)furt jsem ale padal a tak mě napadlo jít na strom.Stromy jsem začal propojovat a na jednom místě si udělal dům,ale musím říct že i teď na se na stromech schovávám do rána je to tam bezpečné
Promiň všem co soutěžili v mých dvou soutěží.1.Na to nemám čas.2.Došli mi na to nervy.3.Už mě to nebavilo.Ještě jednou PROMIŇTE
Knedlousek píše:No páni,to je absolutně skvělá hra.Začal jsem stavět stromové království,večer sem dám obrázky
Budete se určitě smát jak já přečkávám noc,nejdřív jsem to dělal tak že jsem postavil provizorní mostek,odřízl cestu zombiekům a čekal na den(zbabělé že?)furt jsem ale padal a tak mě napadlo jít na strom.Stromy jsem začal propojovat a na jednom místě si udělal dům,ale musím říct že i teď na se na stromech schovávám do rána je to tam bezpečné
Zde jsou ty slibované obrázky:
To jsou mé dva domy ze tří
To je můj most přes který se chci v budoucnu využít jako spojku s poloostrovem kde udělám další domy
Toto je zobrazení vnitřku domu,přibližně takto vypadají všechny tři
Zobrazení domu dva(dolní)a domu tři(horní)
Promiň všem co soutěžili v mých dvou soutěží.1.Na to nemám čas.2.Došli mi na to nervy.3.Už mě to nebavilo.Ještě jednou PROMIŇTE
Proc mas alphu?Proc mam pocit ze hras na peacfull?Jak se branit proti pavoukum?To nazyvas dum?Proc nemas okna?Jestli chces betu 1.4 nejnovsi verzi napis mi na skype : ajo33766 a poslu ti nejnovsi verzi protoze hrat v stare alphe-hruza
ajo33766 píše:Proc mas alphu?Proc mam pocit ze hras na peacfull?Jak se branit proti pavoukum?To nazyvas dum?Proc nemas okna?Jestli chces betu 1.4 nejnovsi verzi napis mi na skype : ajo33766 a poslu ti nejnovsi verzi protoze hrat v stare alphe-hruza
Nevím jak udělat okna,nevím jak udělat dveře a taky nevím jak udělat pochodeň!A tu Beta verzi jsem měl ale mnohem víc se mi to seká,jo a dům to nazývám pro tento účel poslouží dobře
Sou tam obrazky,pred tim nez neco napises pouzij mozek...Jako promin ale takove veci uz i 4 rocne dite pochopi.A mimochodem....Hodne veci v Alphe neni cize ne vsetko vyrobis