Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
Knedlousek
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Minecraft

Příspěvek od Knedlousek »

No páni,to je absolutně skvělá hra.Začal jsem stavět stromové království,večer sem dám obrázky
Budete se určitě smát jak já přečkávám noc,nejdřív jsem to dělal tak že jsem postavil provizorní mostek,odřízl cestu zombiekům a čekal na den(zbabělé že?)furt jsem ale padal a tak mě napadlo jít na strom.Stromy jsem začal propojovat a na jednom místě si udělal dům,ale musím říct že i teď na se na stromech schovávám do rána je to tam bezpečné :DD

Obrázek
Obrázek

Promiň všem co soutěžili v mých dvou soutěží.1.Na to nemám čas.2.Došli mi na to nervy.3.Už mě to nebavilo.Ještě jednou PROMIŇTE
Knedlousek
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Knedlousek píše:No páni,to je absolutně skvělá hra.Začal jsem stavět stromové království,večer sem dám obrázky
Budete se určitě smát jak já přečkávám noc,nejdřív jsem to dělal tak že jsem postavil provizorní mostek,odřízl cestu zombiekům a čekal na den(zbabělé že?)furt jsem ale padal a tak mě napadlo jít na strom.Stromy jsem začal propojovat a na jednom místě si udělal dům,ale musím říct že i teď na se na stromech schovávám do rána je to tam bezpečné :DD
Zde jsou ty slibované obrázky:
To jsou mé dva domy ze tří
Obrázek
To je můj most přes který se chci v budoucnu využít jako spojku s poloostrovem kde udělám další domy
Obrázek
Toto je zobrazení vnitřku domu,přibližně takto vypadají všechny tři
Obrázek
Zobrazení domu dva(dolní)a domu tři(horní)
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Promiň všem co soutěžili v mých dvou soutěží.1.Na to nemám čas.2.Došli mi na to nervy.3.Už mě to nebavilo.Ještě jednou PROMIŇTE
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

proč stavíš z hlíny?
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Proc mas alphu?Proc mam pocit ze hras na peacfull?Jak se branit proti pavoukum?To nazyvas dum?Proc nemas okna?Jestli chces betu 1.4 nejnovsi verzi napis mi na skype : ajo33766 a poslu ti nejnovsi verzi protoze hrat v stare alphe-hruza
wasdreq2
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od wasdreq2 »

napisem ti tiez lebo chcem 1.4
Knedlousek
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Platfus píše:proč stavíš z hlíny?
Protože tou baseballkou se nejlépe kutá :DD

Obrázek
Obrázek

Knedlousek
Wood Rank 0
Wood Rank 0

ajo33766 píše:Proc mas alphu?Proc mam pocit ze hras na peacfull?Jak se branit proti pavoukum?To nazyvas dum?Proc nemas okna?Jestli chces betu 1.4 nejnovsi verzi napis mi na skype : ajo33766 a poslu ti nejnovsi verzi protoze hrat v stare alphe-hruza
Nevím jak udělat okna,nevím jak udělat dveře a taky nevím jak udělat pochodeň!A tu Beta verzi jsem měl ale mnohem víc se mi to seká,jo a dům to nazývám pro tento účel poslouží dobře ;) :P

Obrázek
Obrázek

Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting Snad si poradíš, ale tenhle odkaz už tu byl.
Knedlousek
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Ccdn píše:http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting Snad si poradíš, ale tenhle odkaz už tu byl.
Já by jsem si stím poradil ale ono to je anglicky

Obrázek
Obrázek

ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Knedlousek píše:
Ccdn píše:http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting Snad si poradíš, ale tenhle odkaz už tu byl.
Já by jsem si stím poradil ale ono to je anglicky
Sou tam obrazky,pred tim nez neco napises pouzij mozek...Jako promin ale takove veci uz i 4 rocne dite pochopi.A mimochodem....Hodne veci v Alphe neni cize ne vsetko vyrobis :/
Odpovědět