Heacker na webe?

Odpovědět
Hellwet
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Heacker na webe?

Příspěvek od Hellwet »

caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje? :/

Obrázek
TOTO MASERATI ČO TU VIDÍTE SOM FOTIL JA
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Heacker na webe?

Příspěvek od janka24 »

Bože :DD
To ti tak pomôže reštartovanie keď máš vírus...
Myslím, že je to SPAM...
EDIT: Jasné, trápny SPAM, zase sa nejaký slovák hral na múdreho...
Neverte tomu, a určite si nereštartujte PC...

Obrázek
Hellwet
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Hellwet »

janka24 píše:Bože :DD
To ti tak pomôže reštartovanie keď máš vírus...
Myslím, že je to SPAM...
EDIT: Jasné, trápny SPAM, zase sa nejaký slovák hral na múdreho...
Neverte tomu, a určite si nereštartujte PC...
ja viem a dokonca som to dal aj antivirusom prebehnut a nic nenasiel :D ziaden vir :D

Obrázek
Samko
Wood Rank 2
Wood Rank 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samko »

Hellwet159 píše:caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje? :/
poradím ti veľmi dobre: nainštaluj si antivirus, ktory ti aj skontroluje stranky, pred tym ako sa zobrazia
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak)
Obrázek
Obrázek
Pls klik
Hellwet
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Hellwet »

Samko píše:
Hellwet159 píše:caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje? :/
poradím ti veľmi dobre: nainštaluj si antivirus, ktory ti aj skontroluje stranky, pred tym ako sa zobrazia
ja mam avast ktorym som potom jak som sa to dozvedel radsej dal prehladavat pc ci nie je daky virus nastastie nie a bol to zart dakeho magora ktory nas chcel nastrasit

Obrázek
Samko
Wood Rank 2
Wood Rank 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samko »

Hellwet159 píše:
Samko píše:
ja mam avast ktorym som potom jak som sa to dozvedel radsej dal prehladavat pc ci nie je daky virus nastastie nie a bol to zart dakeho magora ktory nas chcel nastrasit
no vidíš
do shoutu až asi budete dať heslo admini keď tam chodia ktovieaký idi--i a robia, ktorí ani nehrajú cp, tam zbytocne paniku :)
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak)
Obrázek
Obrázek
Pls klik
Odpovědět