Heacker na webe?
-
- Wood Rank 0
Heacker na webe?
caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje? 

TOTO MASERATI ČO TU VIDÍTE SOM FOTIL JA
Re: Heacker na webe?
Bože
To ti tak pomôže reštartovanie keď máš vírus...
Myslím, že je to SPAM...
EDIT: Jasné, trápny SPAM, zase sa nejaký slovák hral na múdreho...
Neverte tomu, a určite si nereštartujte PC...

Myslím, že je to SPAM...
-
- Wood Rank 0
ja viem a dokonca som to dal aj antivirusom prebehnut a nic nenasieljanka24 píše:Bože![]()
Myslím, že je to SPAM...

poradím ti veľmi dobre: nainštaluj si antivirus, ktory ti aj skontroluje stranky, pred tym ako sa zobraziaHellwet159 píše:caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje?
-
- Wood Rank 0
ja mam avast ktorym som potom jak som sa to dozvedel radsej dal prehladavat pc ci nie je daky virus nastastie nie a bol to zart dakeho magora ktory nas chcel nastrasitSamko píše:poradím ti veľmi dobre: nainštaluj si antivirus, ktory ti aj skontroluje stranky, pred tym ako sa zobraziaHellwet159 píše:caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje?

no vidíšHellwet159 píše:ja mam avast ktorym som potom jak som sa to dozvedel radsej dal prehladavat pc ci nie je daky virus nastastie nie a bol to zart dakeho magora ktory nas chcel nastrasitSamko píše:poradím ti veľmi dobre: nainštaluj si antivirus, ktory ti aj skontroluje stranky, pred tym ako sa zobraziaHellwet159 píše:caute dneska som bol na vasom webe a daky anonym pisal v shoute ze tu je opet heacker ze saman mu to povedal a uz boli napadnute dve cmpy virom a aby sme urychlene vypli stranku a preistotu restartovali pc ja som to urobil tak sa teda pitam ci to je pravda alebo si nas zase dakto len vistreluje?
do shoutu až asi budete dať heslo admini keď tam chodia ktovieaký idi--i a robia, ktorí ani nehrajú cp, tam zbytocne paniku