No, áno, ale zatiaľ pre isté politické veci a nie len pre tie, im nefandímAnorijet píše:Proč!? Seš Slovenka ne?janka24 píše:Je to od teba naozaj pekné, ale aby som pravdu povedala momentálne Slovákom nefandím ani ja
MS ve footballe
Re: MS ve footballe
já sem čech..
a taky česku nefandím...
nevím proč...
ale v takovém fotbale čechum nefandím..
a taky česku nefandím...
nevím proč...
Tjn já teda Čechům teď taky moc nefandím, ale jenom kvůli tomu že náš fotbal je hroznej tak fandím Slovákům nebo JAR.Blooman píše:já sem čech..
a taky česku nefandím...
nevím proč...
janka: To že nefandíš slovákom kôli politikom, je smutné..
Futbal a Politika je veľký rozdiel a nemajú spolu nič spoločné. Mimo to.. Fico vyhral aj tak voľby ale mal "len" 41% takže nezostavoval vládu on, takže slováci môžu byť radi.
Volili ho len dôchodcovia
Futbal a Politika je veľký rozdiel a nemajú spolu nič spoločné. Mimo to.. Fico vyhral aj tak voľby ale mal "len" 41% takže nezostavoval vládu on, takže slováci môžu byť radi.
Fejzbúk : Martin Kory Korytár
Peace =)
Peace =)
Stejný jak u nás.Kory píše:janka: To že nefandíš slovákom kôli politikom, je smutné..
Tak, veľmi si ma nepochopil, ale máš rovnaké názory (mimochodom, neviem ako by som to nemohla vedieť, ja som až neviem do koľkej hodiny ráno prezerala výsledky)Kory píše:janka: To že nefandíš slovákom kôli politikom, je smutné..
Vedela som, že mi to napíšeš, ale je to len jeden z menších dôvodov...
A teraz sa ma pýtaš, že aké sú ďalšie? Ta také
Ja si len myslím, že každý by mal fandiť svojej vlasti.
A keby bolo Slovensko vo finále (velice malá šanca) tak fandíš určite Slovensku =)
A keby bolo Slovensko vo finále (velice malá šanca) tak fandíš určite Slovensku =)
Peace =)
Peace =)
Já nefandím Slovákům a nikdy nebudu, a to co si Anorijete napsal mě dost pobavilo 
Španělsko je u mě po zápase se Švýčarskem odepsáno
Peace =)
Peace =)