No, áno, ale zatiaľ pre isté politické veci a nie len pre tie, im nefandímAnorijet píše:Proč!? Seš Slovenka ne?janka24 píše:Je to od teba naozaj pekné, ale aby som pravdu povedala momentálne Slovákom nefandím ani ja

No, áno, ale zatiaľ pre isté politické veci a nie len pre tie, im nefandímAnorijet píše:Proč!? Seš Slovenka ne?janka24 píše:Je to od teba naozaj pekné, ale aby som pravdu povedala momentálne Slovákom nefandím ani ja
Tjn já teda Čechům teď taky moc nefandím, ale jenom kvůli tomu že náš fotbal je hroznej tak fandím Slovákům nebo JAR.Blooman píše:já sem čech..
a taky česku nefandím...
nevím proč...
ale v takovém fotbale čechum nefandím..
Stejný jak u nás.Kory píše:janka: To že nefandíš slovákom kôli politikom, je smutné..
Futbal a Politika je veľký rozdiel a nemajú spolu nič spoločné. Mimo to.. Fico vyhral aj tak voľby ale mal "len" 41% takže nezostavoval vládu on, takže slováci môžu byť radi.
Volili ho len dôchodcovia
Tak, veľmi si ma nepochopil, ale máš rovnaké názory (mimochodom, neviem ako by som to nemohla vedieť, ja som až neviem do koľkej hodiny ráno prezerala výsledky)Kory píše:janka: To že nefandíš slovákom kôli politikom, je smutné..
Futbal a Politika je veľký rozdiel a nemajú spolu nič spoločné. Mimo to.. Fico vyhral aj tak voľby ale mal "len" 41% takže nezostavoval vládu on, takže slováci môžu byť radi.
Volili ho len dôchodcovia